VAL D'ISERE

Luksus skiområde

En skidestination i Frankrigs absolutte elite!

Med et terræn, en afterski og en by i topklasse, vil Val d’Isere uden tvivl imponere dig!

Skiområdet

Gletsjerskiløb op til 3450 meter, 300 kilometerstort, fantastiske parkmuligheder og offpist til de eventyrlystne. Det er hvad der venter dig i Espace Killy som er skiområdet i Val d’Isere. Skiløbet finder du uanset dit niveau i dejlige rammer og muligheder. Liftsystemet er effektivt og transporterer dig let rundt. Den høje beliggenhed gør området snesikkert og sæsonen lang, helt fra november til maj.

Byen

Val d’Isere bliver altid placeret i eliten, når det kommer til de franske skidestinationer og det er svært at modargumentere. Der er et fantastisk natteliv, verdensklasse skiløb, fed afterski, gode shoppingmuligheder og desuden et bredt udvalg af barer og restauranter. Uanset hvor din lejlighed/dit hotel er placeret, så kommer du let omkring med det velfungerende bussystem som er ganske gratis.

Afterski

Der behøves vel ikke at blive nævnt andet end La Folie Douce? Hver dag er de omdrejningspunkt for helt fantastisk afterski. Med deres enorme udendørs afterski med livemusik hver dag og en beliggenhed midt på pisten åbner de op for det festglade publikum. Et andet sted hvor du finder en dejlig stemning til afterski er hvis du fortsætter ned af bjerget og tager på Coco Rico der er det oplagte sted at fortsætte festen.

Afterdark

Val d’Isere er propfyldt med barer så det er en udfordring hvis ikke bylivet frister, bare en enkelt aften. Morris Pub, La Petit Danoise, Bananas og Saloon Bar er bare få udvalgte og nogle af de gode i rækken. Når natten falder hen finder du hen til Dick’s Tea Bar og selvfølgelig til det velkendte Doudoune som er der nattens fest brager derudaf.

Events

Val d’Isere ligger i toppen af vores destinationer og det medfører et helt pakket eventprogram. Slalomkonkurrencer, afterskievents med live-DJ’s, stor picnic i sneen, stand-up komikere, ja mulighederne er store i Val d’Isere og vi gør vores ypperste for at sammensætte et unikt program til vores gæster. Har dit universitet eller gymnasium specifikke ønsker, så løser vi det! Hvis du køber Summitweeks armbånd så får du desuden en lang række rabatter overalt i byen.

Aktiviteter

Når mulighederne synes uendelige på pisterne, så frygt ej! Der findes masser af andet at lave i byen. Svømmehal, for den vandglade, shopping af både dyrere og billigere mærkevarer for slet ikke at nævne de mange hyggelige restauranter med franske specialiteter, som også er et besøg værd. Crepe Val’S, hvis du ønsker en klassisk fransk crepe eller La Casserole hvis du vil prøve raclette eller fondue som er to franske klassikere.

Lejligheder

Vi har lejlighedskomplekser overalt i Val d’Isere samt i La Daille da uanset hvor du bor i byen, så er pisterne og byen inden for rækkevidde grundet det effektive bussystem der er. Lejlighederne er lavet enkle og opfylder behovet for et sted at sove. Du finder alt det nødvendige i alle lejligheder, køkken, bad og toilet samt soveplads klassisk i form af køjesenge og sovesofaer. Ofte anvendes der i lejlighederne tæpper i stedet for dyner. Størstedelen af lejligheder varierer fra 4-6 personer.

Hotel og chaletlejligheder

Val d’Isere har ikke kun masser af store lejlighedskomplekser, men også hoteller og chaleter i den luksuriøse ende som det er muligt dig og vennerne kan opgraderes til. På hotellerne bor man oftest to og to i et dobbeltværelse hvor halv- eller kvartpension indgår i prisen. Er I en større gruppe på 8-14 personer der vil bo i et chalet sammen, så er de største muligheder i Val d’Isere.

FÅ ET TILBUD!

Send os en kort besked ved at udfylde felterne nedeunder, så vil vi kontakte dig inden for 24 timer.