TIGNES

Skiområdet du bliver afhængig af

EFFEKTIVE LIFTE TAGER DIG OP I DET ENORME SKISYSTEM OG HELT OP PÅ GLETSJEREN.

Lyder det ikke som opskriften på den perfekte skiferie i det sneklædte Tignes?

Skiområdet

Gletsjerskiløb er noget de største skientusiaster kigger efter når de ser sig efter et attraktivt område. Gletsjerskiløb betyder høj snesikkerhed og netop derfor er der alle gode grunde til at tage til Tignes. Klippefænomenet ”Nåleøjet” og gletsjeren beliggende i 3450 meters højde er blot en del af den guldgrube som findes i det 300 kilometerstore skiområdet Espace Killy. Der findes noget for alle niveauer og smag, og området er forbundet med Val d’Isere, hvor du også kan gå på opdagelse.

Byen

I Tignes gemmer der sig en tidligere olympisk by, hvor der er en god blanding af moderne design og klassisk fransk alpeidyl. Tignes er kendetegnende ved at være delt ind i 2 dele, Val Claret og Le Lac, hvor vi har de fleste lejlighedsresidenser i den øverste del, Val Claret. Byen ligger helt oppe i 2100 meters højde hvilket giver dig en høj snesikkerhed helt ned til bygrænsen.

Afterski

I Val Claret ligger Saloon Bar, Tiger Bar og Cocorico, hvor menneskestrømmen mødes efter en lang dag på gletsjeren og i skisystemet. Før det er det obligatorisk at suse forbi det verdensberømte La Folie Douce. Det er her gæsterne i Tignes og Val d’Isere er enige om at mødes i solens stråler og opleve den stemningsfyldte bar. Der er live musik, ofte med saxofon, kendte DJ’s og et show der altid er en klasse for sig.

Afterdark

Efter turen på La Folie Douce går turen ofte på Tiger Bar eller Cocorico og her fortsætter man indtil natten falder på. Avant Garde og Blue Girl er to af de mest populære steder at befinde sig lidt senere på aftenen i Tignes. Andre gode alternativer er Drop Zone eller Saloon Bar. Som du ser er der adskillige muligheder for at have en god aften i Tignes!

Events

Selvfølgelig er der masser af fede arrangementer på programmet i Tignes, alt fra Folie Douce med fart på til de helt rolige arrangementer, hvor du kan møde guiderne og få svar på dine spørgsmål omkring din rejse. Vi arrangerer alt fra store middagsarrangementer, pubcrawls, store picnic i sneen alt afhængig af hvilken gruppe det er for. Hvis du køber Summitweeks armbånd, så får du desuden en lang række rabatter overalt i byen.

Aktiviteter

Populært er det i Tignes at slå et smut forbi bl.a. den store svømmehal og måske skøjtebanen hvis du trænger til en lille pause fra skiløbet. Der er mange rigtig gode restauranter i både Val Claret og Le Lac. Der findes alt fra franske delikatesser til fastfood. De bedste burgere i byen får du på Loop, mens wok og wraps kan anbefales på Tignes Cuisine. Hvis du derimod har mod på de franske delikatesser kan du eksempelvis besøge La Pignatta.

Lejligheder

Størstedelen af vores lejlighedskomplekser i Tignes er beliggende i den øvre del, Val Claret. De er i sin klassiske franske stil og standard, hvilket indebærer lejligheder med det fornødne til en skiferie samt køkken, bad og toilet. Sengene er oftest køjesenge og/eller sovesofaer. De fleste lejligheder anvender som mange andre tæpper i stedet for dyner, og er typisk for 4-6 personer

FÅ ET TILBUD!

Send os en kort besked ved at udfylde felterne nedeunder, så vil vi kontakte dig inden for 24 timer.