ALPE D'HUEZ

Over 300 solskinsdage

Solskinsbyen over dem alle – Alpe d’Huez har mere end 300 soldage om året.

Sne- og solsikkert, behøves man mere til en skirejse?

Skiområdet

Skiområdet er helt perfekt til alle uanset niveauet du er på. Det 249 kilometerstore område ligger klart i Alpernes bedste solskin som fås i Alpe d’Huez. Les Grandes Rousses har alle de begyndervenlige tættest på byen, nemt tilgængelige. De mere avanceret og udfordrende sorte og røde ligger noget længere ude i terrænet. Maksimalt kommer du op i hele 3330 meters højde, fantastisk udsigt til Mont Blanc. Alpe d’Huez har desuden Europas længste sorte pist, Sarenne, på 18 km og er lige til dig der vil have en ordentlig udfordring.

Byen

Alpe d’Huez har en både ny og ældre bydel med hver sin charme. Den gamle del med nogle træ- og stenhuse og i den nye del nogle gode shoppingmuligheder. Alpe d’Huez byder på et stort udvalg af restauranter med alt fra fastfood til de lækre franske delikatesser. For jer der helst laver maden selv er der gode indkøbsmuligheder i de mange supermarkeder.

Afterski

Når du er færdig efter en dag på pisterne er der specielt ét sted som alle flokkes omkring: La Folie Douce. Oplev den vilde stemning sen på eftermiddagen. Med alle Alpe d’Huez’ solskinstimer er det oplagt at nyde den med dans på bordene, live musik og fantastisk udsigt på deres gigantiske terrasse.

Events

Selvfølgelig er der masser af fede arrangementer på programmet i Alpe d’Huez, alt fra Folie Douce med fart på til de helt rolige arrangementer, hvor du kan møde guiderne og få svar på dine spørgsmål omkring din rejse. Vi arrangerer alt fra store middagsarrangementer, pubcrawls, store picnic i sneen alt afhængig af hvilken gruppe det er for. Hvis du køber Summitweeks armbånd, så får du desuden en lang række rabatter overalt i byen.

Lejligheder

Vores lejligheder i Alpe d’Huez har placering i den nye bydel. Størstedelen af vores komplekser ligger desuden tæt på pisten og en kort gåtur til centrum. Du finder alt det nødvendige i alle lejligheder, køkken, bad og toilet samt soveplads klassisk i form af køjesenge og sovesofaer. Ofte anvendes der i lejlighederne tæpper i stedet for dyner. Størstedelen af lejligheder varierer fra 4-6 personer.

Hotel og chaletlejligheder

For dig, der foretrækker hotel med halvpension og alt hvad det indebærer, så du slipper for at lave mad, så er der mulighed for at opgradere til et af vores hoteller i byen. Hotellerne er typisk lidt højere standard, og værelserne er typisk til 2 personer. Vi har begrænset chalet-muligheder i Alpe d’Huez, men skulle dig og vennerne have lyst til lidt mere luksus, vil vi gøre vores bedste for at finde det helt rigtige til jer.

FÅ ET TILBUD!

Send os en kort besked ved at udfylde felterne nedeunder, så vil vi kontakte dig inden for 24 timer.